2016-12-27 22:52:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne térjen ki a konfliktus elől

Napi horoszkóp december 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Egy munkahelyi flört ugyan jót tesz a közérzetének, ha azonban fény derül rá, akkor a párkapcsolatának biztosan ártani fog… Jól gondolja meg, hogy mibe vág bele!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha be is kell mennie a munkahelyére, biztosan nem vár sok feladat önre, egy kicsit lazíthat ön is. Persze még jobb, ha ezt a napot még a rokonlátogatásra, vagy vendégfogadásra szánhatja – a bolygók kedveznek a társasági életnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha az ünnepek alatt is csak a négy fal között volt, és azóta sem sikerült még kimozdulnia, akkor mára bizonnyal fullasztónak érzi a családi életet. Ideje végre meglátogatni egy barátot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kissé ingadozó a lelkiállapota – ez a szeszélyesség az ünnepek alatti bezártságnak is betudható. Ha nem kell dolgoznia, akkor is csináljon programot mára. Menjen kirándulni, vagy társaságba!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Olyan jól telt a karácsony, ne rontsa el egy heves vitával a hangulatot! Önt bosszantja a párja lustasága, a kedvese viszont úgy érzi, ön folyton dirigálni akar… Akár csinálhat magának külön programot is!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lehetséges, hogy be kell ugrania valaki helyére a munkahelyén, ez persze nem kevés bosszúsággal jár. Egész mást tervezett a mai napra… Próbáljon meg jó képet vágni a dologhoz, ezzel plusz pontokat szerezhet a főnökénél is!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most muszáj közölnie az akaratát a többiekkel! Nem szabad kitérnie a konfliktus elől, mert akkor sok bosszúságot vesz a nyakába. Ha valamiről úgy érzi, hogy nem megy, akkor ne is vállalja el – igaz ez a munkahelyi teendőkre is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön anyagi javait a Jupiter uralja, mely jelenleg a Mérleg jegyében áll – ma valamiképpen szerencse érheti a pénzügyekben! Váratlanul vissza adja valaki a tartozását, esetleg nyerhet egy nagyobb összeget. Az is lehet, hogy akciósan sikerül vásárolnia.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Túl agresszívnak mutatkozik, meg kellene próbálnia uralkodni az érzésein. Ha hibázott valamiben, legyen kezdeményező a bocsánatkérésben! Különben meglehetősen rossz hangulatban töltené ezt a napot, hiszen ön nehezen viseli, ha haragban van valakivel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Gondolja végig a hosszú távú terveit, ezekhez ma segítőket is találhat. Önnek remek érzéke van az üzlethez, ezt most kamatoztatni is tudja. Egy olyan ajánlatot kaphat, amit nem szabad visszautasítania.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai napon a kelleténél távolságtartóbbnak mutatkozhat. Pedig kár lenne ezt a szép karácsonyi napot az udvariatlanságával elrontania. Legyen kedves azokkal a rokonokkal is, akiket annyira nem szívlel.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Koncentráljon ma a családjára! Sok volt a jövés-menés az elmúlt napokban, a mai estére mondja le a programokat, és pihenjen inkább otthon.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: